Fredags morgon

Hej alla glada! Idag är jag på toppenhumör! Pigg för en gångs skull. Igå köpte jag en jättefin jacka som jag hittade pårea, 300 kr, billigt billigt. Sen blev det hårdträning ute i stallet. Skottade ner en massa ensilage från höskullen ner till stallet. trodde att jag hade kastat ner en hel bal me ensilage över höpåsarna, så då var jag tvungen att gräva fram dom, men utan resultat.
Gick in för att dricka lite vatten, då låg ju höpåsarna på bron! Suck, typiskt mig! Men det var skönt för musklerna att arbeta, det är så jäkla trist att vi inte har idrott i 3:an! Vill ju träna! Det är ju så kul! Städade och gjorde lite adventsfint också, sen ringde jag Johan, undrade vilken tid han kommer idag! Han hade varit på Erikshjälpen i Edsbyn i förgår! Fuskigt, en tant hade kommit fram till honom och frågat om han var intresserade av de gamla sakerna (han stod och kollade på koppar saker) Japp! svarade han, Tnten blev förvånad och glad. Hon berömde honom! hihi, det är min grabb det.
(Johan, hon etablerar kontakter! haha)
Längtar tills han kommer, min älski pälski.
Ikväll blir det popcorn och Idol! Hoppas att Palm åker ut!

Vero moda kappa
Min fiiiina kappa!!!!

Stickat

Jag vill ha röda vantar, en röd mössa, halsduk och sockor!
Ha det bäst!

Peace and Love -08



Det gick att ladda upp filmen! Hihi... Saknar P&L!!!!

25 Månader... 25 underbara månader!

Det är lång tid det, 25 månader sedan du och jag blev vi! Jag hoppas att det håller för evigt! Du är det finaste jag har, du är min tvillingsjäl, min andra hälft! Att låta dig trä ringen på mitt finger är det finaste som hänt mig, du är så mycket mer än bara min pojkvän, du är mitt allt, mitt liv. Jag hoppas att det blir du och jag för alltid, att vi tillslut sitter tillsammans som gamlingar och får se vårat bröllopsfoto hänga på väggen samtidigt som våra barnbarn springer och leker. Det är dig jag vill leva mitt liv med , det är dig jag vill se varje morgon jag vaknar för resten av mitt liv. Jag är dig alltid trogen för utan dig vill jag inte leva, utan dig finns inget jag.
Jag älskar dig Johan <3

<3

Onsdag 26/11

(Kom inte på nån bra rubrik!) Åh! Jag slutade tidigt idag! Var hemma halv tre, skönt, då kunde jag och Edis rida ut en sväng medans det fortfarande var ljust. Sen städade jag stallet, tog bort spindelnät med sopen och fixade Det blev så fint! (Men undrar hur länge det varar, hehe) Ja! Ikväll är det bonde söker fru! Synd att du inte är här älskling så att vi kan se programet tillsammans... Ringer dej senae!
Längtar till helgen då Johan kommer hit och det är första advet! Man börjar lite smått få julstämning i kroppen nu, måste åka till gävle snart och köpa julisar. Har sett en jättefin stor-lysande-julkula på Indiska som jag tänkte köpa nu när det närmar sig doppardan.

Ha det så bra!

Kvinnor ska va Kurvig!

Fan va jag är glad att hag har en kurvig kropp! Läste på expressens hemsida om anroxi! så hämskt, det är ju så synd om dom! Kvinnor ska ha former, men dom flesta designer (homosexuella) vill ha smala modeller, allt för att dom ska likna män! sjukt!

Smal?



Smal!

Insperation: vintern 2008

Hur ska jag klä mig i vinter, eller hur vill jag klä mig!? Som Astrid Lindgrens sagobarn, Madicken, barna i bullerbyn m.fl. Det ska vara lager på lager med stickade strumpor, kängor, varma yllekappor med stora halsdukar och over knee strumpor. Pippitröja! Ju varmare desto snyggare! Och som grädden över moset UrbanOutfitters snygga glajjor!!! Hihi

Madicken

Spetts + Stickat = URSNYGGT!!!

Barna i bullerbyn

Varma jackor i ylle och fuskpäls!

Pippi tröja

Pippitröja!
over knee

Sött med over knee!

glasögon

Ha det bäst!!! Hej hej

Snö

Snöoväder! Suck, jag fryser ihjäl. Tror att jag håller på att bli sjuk. Men jag ska tänka positivt! Hm,...
Vi fick tag på veterinären i allafall, han trodde att Mynta har ljuverinflamation. Vi ska mjölka ur henne när jag kommer hem (hur det nu ska gå) är hon inte bättre imorgon så ska hon få pencilin.

Usch va torr man blir nu på vintern, jag rekomenderar Smitten från lush, jättebra hudkräm som man blir otroligt mjuk av!
Smitten

Mynta!!!

Mynta (min get) är sjuk! Jag tror att det är en juverinflamation, är jätteorolig! Hon vill knappt gå och vill inte prata, men hon är matglad iallafall! Men nej inte min googumma! Jag ska ringa Björn senare, veterinären. Hoppas han kan komma imorgon! Då stannar jag hemma från skolan! Usch va jobbigt det känns att se henne må dåligt, hon är ju mitt barn! Jag har märkt den senaste veckan att hon varit anorlunda till sättet! Hon dricker vatten hela tiden och är dålig i magen! Hoppas att hon blir bra! Jag älskar henne!

Mynta

Mystiska saker + "Kalle och Hobbe" = en helg i Viksjöfors

Helgen har varit kanon! Men jag och Johan har typ inte gjort någonting, hehe. Eller jo, i fredags hälsade vi på hos Agneta och Ove i Alfta, sen kollade vi på idol (tråkigt att Anna åkte ut, hoppas Palm åker ut nästa vecka, nu har jag fått nog av honom!) Vi kollade lite på fredag hela veckan men det va inte så kul. Sedan bestämde vi oss för att gå upp till ishockeyplan i Viksjöfors för att kolla isen....
 Det blåste mycket och man fick en sån där konstig, lite ryslig känsla i kroppen, kl var väll runt 22 när vi skulle gå över bron mot plan så lät det som om någon drog ett järnrör på räcket! Men det var ju ingen där, sen hörde vi ett annat konstigt ljud! Vi bestämde oss för att vända. Ibland så är det jäkligt fuskigt att Johan har längre be än mig!!! Det gick fort hem, skönt att komma in i trygga huset. Men det var en mystisk känsla maan hade i kroppen!
På lördagen va vi till bollnäs på erickshjälpen! Hittade en jättesnygg lampa som vi ska ha i vår läenhet, hittade dessutom tre "Kalle & Hobbe" tidningar som jag läste i hela kvällen medans Johan, Linda och Agneta skrev listor på vad som fanns i huset...
Vaknade tidigt idag skulle ta en tidig buss från Alfta efterom jag måsta åka till stene, det var ju julpysselkurs i helgen men jag var bara med idag, han pynta en gren, hehe låter säkert jättekul och det var det. Ska lägga upp en bild! Funderar på att gå en till "rullgardinsmålningskurs" i februari  igen.... Det är ju så kul!

Lampan
Lampan från erikshjälpen


Pyssel
Pyssel, pyssel


Kalle och hobbe

Kalle och Hobbe är så roliga! Haha... Ha det gött

Julklappar

Idag drar jag till Viksjöfors! Skönt att åka dit å umgås me Johan, han har varit hos mig nu i två dagar. Mys pys. På lördag ska vi åka till bollnäs och gå på erikshjälpen, kul att kolla efter häftiga möbler (om man hittar nått) Hehe.
Vad ska man önska sig i julklapp???
Har hittat en julklapp till mig själv iallafall, men va ska ja köpa till Johan, pappa, mamma osv?.... Hm
Alla affäere har så fina saker nu när man inte har råd att köpa saker till sig själv! Suck, vill ha fina underkläder till jul!

HM

Underkläder nått att önska sig?

Mustang

man kan ju köpa en sån här till sig själv, en mustang. Men näe det kanske blir lite dyrt! Haha

Kentbox

Present till mig själv? hoppas jag har varit tillräckligt snäll!? Hehe

Ha det så bra!

Världens bästa Johan

Åååh min lilla gulliplutt! Hihi, du va så söt i morse ville ligga kvar i sängen brevid dej och strunta i skolan. du är det finaste jag har! Alla borde ha en pojkvän som Johan, han är underbar! Jag älskar dig

<3

Väktaren av kalvar

Ååååååååh! Morrrr... Dumma flash, bara krånglar. Min get vill inte flörta... Fick sitta och jobba med designen på bloggen istället! Roligare än dumma Flash! Men ja han inte så mycket...
Igår var det dags att skilja kalvarna från korna. Olle, Kerstin och Fredde kom hem me traktorn och vi hade våran transport som blev lite mörbulltad. Det blev en jäkla cirkus, det tog oss två timmar att flytta sju kalvar ut ur en fålla in i transporten, skjuttsade 15 meter och insläppta i en ny fålla, suck! Vi upptäckte ckså att en av tjurarna är galna, den attackerade både mamma och Olle! Usch! Jag var väktare, mamma och Kerstin va vallare, Olle va förare av traktorn och Fredde va lite allt möjligt...
Gud va jag saknar Johan, hade tänkt ringa honom nu ikväll men han jobbar ju på travet. Hoppas det går bra fnuffis! Vad har jag gjort mer ikväll da? Jo, städat hallen uppe och sytt draperierna, blev riktigt bra faktiskt! Kul, kul!
Just ja, igår fixade jag och Josse med mina getter (Dolly och Mynta) vi borstade dom och klippte bort eventuella tovor, dom blev så söta och det va nog lite små mysigt att bli ompysslad sådär. Älskar er sötnosar!
Ha det så bra, hej å hå

Mynta


Mynta


Dolly

Dolly

En mysig helg

Helgen i Viksjöfors va mysig som vanligt, på fredagen efter att vi kommit till bollnäs från uppsala åkte vi till alfta för att hälsa på Agneta och Ove i lägenheten. Drack lite julmust och Agneta visade ritningarna på nya huset. Jättefint! Sen åkte vi hem till Viksjöfors och kollade på tv hela kvällen, det blev idol och Hipp hipp säsong 2. Nedrans att johan inte åkte ur idol! På lördagen vaknade jag å Johan sent, var vaken länge.... Men det va skönt me sovmorgon! Hihi

Det var en solig och fin dag så vi gick på en promenad, vi gick förbi Viksjöfors skolan och diskuterade vad man skulle gjort anorlunda ifall man skulle bo där. Typiskt mej och Johan att prata hus och inredning, ett stort intresse som vi delar så vi kommer att bo i världens finaste hus i framtiden! Vi gick ner till sjön och såg solnedgången, jag hittade världens bästa vandringspinne som jag parkerade på Lindas gård! På kvällen drack vi glögg och spelade monopol me Linda, Kevin och Anders, gissa vem som vann! Kung Fia så klart, men ja vill ha revanch! På söndagen vaknade vi aldeles för sent igen, fy fy på oss älskling. Åkte till Alfta för att se Rickard spela, hans lag vann med 22-0! Tråkig match, det ska ju vara lite fart!
Tygerna från IKEA ska snart komma till användning också, har redan sytt en väska....

Klänning och en väska av det här tyget!


Tyg från IKEA



Ikea ty

Draperi ska det bli!

Favorit i repris!

IKEA tyg


Johan vid sjön! Jättefin bild!


Johan

Vadå skygg för kameran? Älskar dej snyggo!



<3

Hej då!

Uppsala

Åh! Sicken kanon helg! I fradags va ju jag, Johan och mamma till Uppsala för att träffa mäklaren till lägenheten som vi klollat på! JAG OCH MAMMA SKREV PÅ KONTRAKTET!!! Wohoo! Så till sommaren flyttar jag och Johan in, längtar jättemycket!
Så här gick det till:
Vi åkte kl.07.30 från Jarse, sedan stannade vi till i Tönnebro och åt en hälsosam frukost = Kaffe och vaniljmunk (Mammaspecial) Haha! Sen for vi vidare, körde lite vilse när vi skulle leta oss fram till lägenheten eftersom ingen ville lyssna på mej, bara för att jag visste att vi skulle åka vänster i rondellen, inte höger! Hehe...
Vi yrade omkring en stund sen så parkerade vi efter en gata och letade oss mot huset. Mamma frågade en tant i grön jacka efter vägen, sen förstörde hon tantens ihopkrattade lövhög! (Som hon krattat ihop framför bildörren!) Fniss! Vi hittade huset men ingen var där vså vi bestämde oss för att gå till mäklaren, mamma bestämde och jag och Johan följde efter. Mäklaren va trevlig men han pratade så fort, tyckte bara jag. Mannen som skulle sälja lägenheten var också trevlig. Vi skrev på ungefär tio papper, bra då fick ja ju träna min autograf inför framtiden. Haha. Vi kollade på Lägenheten! Den va jättefiiiin, Johan var också nöjd.
Han frågade mamma om väggarna till sovrummet var ljudisolerade! Men Johan fy fy. Haha... Lägtar tills vi flyttar in! Sen åkte vi på IKEA och käkade lunch me moffar. Jag köpte tyger för 600 kr, men mamma betlade hälften. Hihi, ska sy en klänning av tyget! En fodralklänning, tajt och kort. Fin Fint! hihi...
Oj nu börjar samhälle, tråkigt! Men men, ha det bäst!
Mer om helgen kommer sen....

I ROCK!

Nu är jag lycklig!!! Om två timmar kommer Johan hit för im ska han, jag och mamma åka till Uppsala för att skriva på kontraktet för lägenheten!!!! Det är ju knäppt att allt gick så fort och att allt gick så bra! (Peppar, peppar ta i trä) Men det är ju im kl.11 som vi ska skriva på, hoppas att det inte krånglar!! Och så ska vi in på IKEA och kolla om det finns nån ansvarig där som man kan lämna jobbansökan till! Och jag ska få köpa tyger till övervåningen!! Så om allt går enligt planerna så bor jag och Johan där till hösten! Är så lycklig!

Och en till jätterolig grej.... Igår spelade jag klart min karriär på medium (GH3) Så nu har jag börjat spela på HARD! Klarade två låtar utan problem (dom enklaste, hehe) men sen blev det svårare. Haha, intresseklubben antecknar förmodar jag.
YOU ROCK, YES I KNOW!!!

Jag fick faktist fem stjärnor på medium!



 Är det bara jag som saknar sommaren? Vill ha sol och värme, vill gå på festivaler. Vill tillbaka till Peace&Love för alla er som var där kommer en sommarlåt med Håkan Hellström! Den svenska sommaren är den finaste av dom alla!





Åker till Johan nu i helgen så vi syns efter helgen! Ha det bäst!


Jag å Johan

Gravid?

Åååh! Nu har Cecilia B Johnsson fått sin bebis! Jag vill oxå ha barn nu! Vill vara gravid och bära Johans barn. Mmm, mysiga dagdrömmar... Men det får vänta några år till. Måste ju ha jobb och boende först.
Nåja, har skrivit nationella provet i svenska nu på morgonen. Blev klar efter en och en halv timme och jag lyckades skriva 9.5 sidor! "Vågen"! Hoppas bara att jag följt uppgiften rätt, blir lite smånervös när det är så stränga regler. Hehe. Väntar på att en av mina tallrikar till projekt arbetet ska torka. Har redan slutat för dagen men det går ingen buss nu, är väll hemma 15.40. Drygt! X-trafik borde lägga in fler bussar från ljusdal till bollnäs!
Vill ha fredag nu! Vill åka till Johan, detva ju så länge sen som man va i Viksjöfors. I morgon ska mamma ringa mäklaren och kolla om vi får köpa lägenheten, annars ska vi börja söka nya! Vill ha den lägenheten som vi kollat på i Uppsala, den va ju så fiiin! Men vi får se hur det blir. Det blev ingen GuitarHero igår, mamma hade paxat tv:n! Morrrr! Men ikväll blir det tv för hela slanten.... Bonde söker fru! Vill att sommaren kommer tillbaka, det är så fina sommarbilder i programmet. Och en massa kärlek, måste ringa Johan ikväll oxå och så måste jag ju skriva klart en bokrecension. Suck, hur ska jag hinna, det är ett musterium....
Hej hej

                                                                        
           Vill vara


Gravid


<3

Love you

Music makes you lose control

Gud, lyssnar på alldeles för lite musik nu för tiden. Hinner inte med men när man väl börjat så är det svårt att sluta. Just nu så lyssnar jag på Abba- S.O.S! En av favoriterna. Tänk om man hade haft Agnetas röst, vilket lyckopiller man skulle va, det är ju så kul att sjunga, synd bara att man suger på det!...... Men jag saknar Johan så mycket när jag lyssnar på kärlekslåtar!!! Snyft!.......
Björn och Benny- två av tidernas största och bästa producenter! Om jag får tycka till.
Det har varit en tråkig dag idag, eller den har väll varit okej. Vaknade upp brevid Johan så början på dagen kunde inte blivit bättre! Vi hade religion på morgonen, kollade på en film om en tjej som blev nunna som 18-åring! Herregud, det skulle jag aldrig klara av, kan inte leva utan kärlek och allt som hör till! Hehe
Woohoo! Man blir så sprallig av  Teddybear sthlm- Cobrastyle! (lyssnar samtidigt som jag skriver).
Hm, ingen ridning blir det på länge, inte för än nästa vecka. Hästarna blev vaccinerade idag då ska dom vila minst tre dagar och jag åker till Johan på fredag och blir där hela helgen, så nu får du långledigt Eldis!
Ja, nu får det bli helg så att man får träffa Johan igen!!!! Vi ska ju träna....

Nepp, nu ska jag nog spela lite Guitar hero, vill bli klar med medium karriären nu så man kan gå över till HARD! Haha, det är så roligt!

Ha det bäst!


GuitarHero

Jobbigt

Usch, har mått illa i flera dagar nu! Hatar magvärk. Vill va me Johan nu, är alldeles för deppig, vet inte varför! Allt känns bara skit, varför skiner inte solen oavbrutet???
får ringa Johan sen och prata av mig, ska bli skönt! Tack för att du finns älskade pöjk och vill träna med dig... :p
Näpp, nu får jag rycka upp mig. Det har ju trots allt varit en händelserik och rolig helg!
Igår åkte jag, Sofia och Ann till Gävle. Först gick vi runt på stan, jag hittade 2 tröjor och ett par leggins. Och present till pappi! (Det är ju fars dag idag! ) Sedan gick vi in på Tatto Station! Millan som jobbade där gjorde en septumpiercingoch jag piercade naveln! Gud va det kan ömma, men det blev snyggt! Får se vad Johan tycker, hihi....
Efter det så åkte vi hem, jag åkte hem till mig för att mockaoch ringa johan innan flickorna skulle komma (Sofia, Hanna, Sara och Ann) med pizza och en massa filmer....
Vi kollade på Kung fu panda (superbra och söööt), Horton, Edward Scissorhands och lite stjärnor på is, haha.
Hanna kidnappade min mobil och skickade snusk sms till Johan och Sofia la i slingor i mitt hår. Ville få det ljusare, innerst inne så är jag en blondin och kommer alltid att vara en blondin! Bilder på piercingen och håret kommer en annan dag!
Ha det bäst!

Jag och Johan

våra barn kommer att få världens finaste ögon!
Älskar dig Johan!

Jag vill

Jag vill:
Att Johan sover kvar en natt till, vill träffa honom mer! Jag vill ut på en lång barbacka tur på Eldis! Jag vill åka till Stockholm och gå på BeyondRetro och Monki, vill ha en massa pengar så man kan shoppa.... Och ha Johan i famnen!
Älskar dej, goooing <3




Monki

Multimedia och Kung fu panda...

Nu är ja äntligen klar med min hemsida!!!! Skönt! Men ja e inte så nöjd, tog de inte så seriöst me designen! Hehe...
Längtar tills im! Åker till gävle för att pierca naveln! Spänande! Estettjejerna kommer på kvällen oxå, då blir det pizza och mys mys framför tv:n!! Kung fu panda,Horton och kanske nån mer.... Mysigt

Så söt




Vill köpa nya nya klackskor i Gävle!
Kanske ett par sådana! Skulle nog krypa fram i dom! Haha, men dom är fräään!

Från skouno 




En bild på mej fick oxå plats! Haha

Jag!


Älskade

Älskade Johan,
utan dej fungerar jag ej,
 utan dej vill jag inte leva,
utan dina varma kramar,
dina ömma kyssar,
utan din kärlek,
vad vore jag då,
 vad vore jag...
utan dina andetag


För alltid


Superhjälte

Du är
Hulken
65%
Stålmannen
62%
Fantomen
62%
Batman
58%
Robin
51%
Wolverine
43%
Spindelmannen
40%
Hellboy
39%
Kattkvinnan
32%

Fler test från testportalen.se


Batman

"Du är en grön ensamvarg med en otrolig styrka".
Jag vet! Mohahaa

IKEA, IKEA, IKEA

Nu är det snart dags att dra till IKEA, favvo affär och köpa tyger till den nytapetserade övervåningen. Det är jag som inreder, mamma och Lena tapetserar och jag syr och dirigerar, YES! Det är så det ska va! Mohahaa


BÄSTA AFFÄREN

Johan kommer snart!!! Längtar, längtar, längtar! Saknar honom skit mycket!
Min älskade Johan <3
Och ikväll är det bonde söker fru, vilken rolig kväll det kommer att bli!
Hej så länge

Sommaren 2006

Sommaren 2006 är den bästa hittills!
wiseman påminner så mycket om den tiden! Underbart!

Yes!

Det blev som man ville, Barack Obaman vann! Jag tror och hoppas på att det här kommer att bli en nystart för USA och världen!
Lite fakta:

Barack Obaman (Demokrat)
Abort: Ja
Äktenskap för homosexuella: (upp till varje stat)
Dödstraff: Ja
Irakkriget: USA ska lämna Irak inom 16 månader
Miljö: Minska utsläppen med 20% till år 2050
Sjukvård: Vill införa obligatorisk sjukförsäkring,
men inga planer på att göra det just nu. Däremot
hävdar han att hans politik kommer att få folk ha
råd med sjukvård. Skatterna ska sänkas med
2500 dollar per år för dom som har mindre
pengar. Vilket rika betalar med högre skatter
Invandring: Ja till legalisering, får böta
Guantanamo: Ska stängas ned
Ekonomi: Obama är emot frihandel då han
hävdar att för många skulle bli arbetslösa i
USA. Han vill ta bort skattesänkningar för dom
rika och ta bort skatten för fattiga pensionärer

Han vann!

Julafton och en pojk på Columbus skepp

Måste bli klar med två arbeten inom religion och historia. Ska lämnas in idag så jag får väll sitta hemma idag och jobba.
På religionen skriver jag om julafton och på historian skriver jag ett brev...
Brevet är skrivet av en sjögosse på Columbus skepp! Det är en rolig uppgift men jag har idétorka nu! Hoppas det går bättre hemma ikväll.
Idag är det Sömnad och Design äntligen får jag fortsätta på min partykjol!!! Jippi!

Mii

Teddy

Har lyssnat på Teddybears Sthlm och Kent idag!
Vill tillbaka till Peace&Love!




Hej!

Hej!
Sitter på multimedian nu, men programmet vägrar att starta! Kjell! Hjälp!
Vill bli klar me hemsidan nu så att man kan börja med Flash....
Suck! det är så mycket i skolan nu! Orkar inte plugga men jag måste.

Vill ta studenten nu så att jag å Johan kan dra till Uppsala, vill komma ifrån Jarse ett tag nu.
Men Jarse är den plats som alltid kommer att ligga närmast mitt hjärta!



Sara och Lillen hälsar!

Halloween

Va på Halloweenparty på Tranan, det var kul, mycket folk med roliga dräkter!
En Snygg bild på Älskade Johan!
Världens snyggaste!

Världens snyggaste polis!

Planer för framtiden

Hm, jag är lite små dålig på att uppdatera....
Hinner nästan aldrig sitta vid datan och nu på lovet har jag inte haft lust efter allt elände och sånt. idag hade hästarna rymt ur hagen och in i byn,
busfrön är ni allt!
Eldis, Lina och Daimon


Planer för kvällen:

Ska snart ringa Johan och prata om flytten till Uppsala, fick höra av Lena att dom sökte folk till IKEA, vore ju super att få jobb där 5 min på cykel från lägenheten. men det är ju långt kvar tills man flyttar, typ ett halvår!
Känns skönt att ha framtiden lite säkrad i alla fall!

RSS 2.0