Tisdag Träning Trött

Mmmm, jag kom hem tidigt idag, tidigt och tidigt?, ca 15. Skönt! Det var finväder så jag har varit ute ganska mycket me hästarna och getterna, mysigt med sol ^^
Lagat mat till the family, spagetti och kötfärsås. Mums! Sen blev det träning, mamma ville/orkade inte hänga med så jag gick själv på en powerwalk-runda. Det känns fortfarande i benen, haha....

Jag längtar till helgen för då kommer Johan! Räknade ut att vi har varit ihop i 2 och ett halvt år! Shit va tiden går fort, vi har snart varit förlovade i ett halvår, jag älskar bara den pöjken mer och mer för varje dag som går!
Jag älskar dej Johan av hela mitt hjärta <3

Näe nu måste jag sova! Natti

Jag och Johan på föreläsning ^^

Föreläsningen på Stene igår var jättebra!
Mats-Erik Nilsson som har skrivit Den hemlige kocken och Äkta vara föreläste på Träteatern, om maten vi äter idag, alla tillsattser m.m. Jätteintressant!
Det blev mycket prat om hur lite råvaror som används i den mat vi äter idag, halv- eller helfabrikat är allt nu för tiden. Jag vill inte äta skolans mat längre, det skulle vara roligt om man frågade efter en innehållsförteckning till ex gårdagens lunch, stekta grillkorvar (stekta och stekta vet jag nog inte, värmeskåps lagade passar bättre!) med pulvermos. PULVERMOS!
Vart hittar vi näringen i den måltiden, ja säg det, ett mysterium. Men om man nu skulle få en innehållsförteckning på pulvermoset och sedan gå till rektorn och visa upp det, undra vad han skulle göra?

Ja ja.... E-nummer överallt vilken produkt man än kollar på så innehåller den tillsatser E-nummer. En intressant sak som Mats nämde var att i guacamole (avocadoröra som man äter till taco) Är ju som sagt en avocadoröra. Inga konstigheter med det kan man ju tycka men den burken innehåller bara, BARA, 1,5 % avocado, resten är tillsatser.
Det finns 300 olika tillåtna E-nummer inom EU. Knäppt! Men tid är pengar, kycklingarna lever bara i 30 dagar innan de slaktas från det att de har kläckts. Han visade en film också, om kycklingindustrin i NORGE, jag trodde att Norge var ett trevligt land, men icke så icke. Ska försöka hitta klippet på nätet.

Jag kommer att kolla extra noga på innehållsförteckningen när jag handlar. Men man måste ju akta sig för allt nu för att överleva! En hudkräm från vasselina (den gröna i rustareklamen) Har ett ämne i sig som kan ge hormonrubbningar, inte undra på att jag fick en allergisk reaktion!
Vart är dagens samhälle påväg???

Gå in på Mats-Eriks hemsida och läs mer! http://www.aktavara.org

Inttressant var det, en tankeställare. Om ni har chansen så borde ni gå och lyssna! ^^

Do this thing, this type of thing



Negative, why always so negative?

Jippi!

Filmen är klar! Äntligen! Gud va skönt. Den kanske inte når upp till MVG men jag är nöjd ^^
Nepp, nu ska jag strax gå ut till bussen....


Besök i huvudstaden!

Igår va vi till sthlm på 4 olika muséer, jättekul var det ^^

















Ja kul va det! :D

Ballar av stål!



Hahahaha!




Haha!



Lektion!

Jag har tråkigt! :p


Tänk om...

Tänk om man vore så söt nu som man var för 12 år sedan, som 6 åring! Det vore ju kanon! :D


Lilla Matilda

Och Emelie har fått en dotter i helgen! Grattis mamma Emelie och pappa Emil och morbror Johan! ^^
Blir jag också nått till lilla Matilda, hm, nä man ska nog inte bara vara förlovad utan gift också! Hihi

Jag vill också ha en liten unge, med Johan! Om typ 3 år kanske, det är bara att bita ihop. Min älskling du är mitt allt! Hoppas att det är vi livet ut <3


Thunder på P3

Haha sitter och lyssnar på Thunder (P3) Räddar sköldpaddor! Haha han är så knäpp. Hahahaha
Lyssna!
Gå in på http://www.sr.se/sida/artikel.aspx?ProgramId=2399&artikel=1786811 Välj och Skratta!

Livar upp i snödepressionen!

Facebook

Haha, jag har skaffat facebook! Men jag fattar ingenting! Jag är lite efter, kände mig lagom utstött när alla kompisar pratar om facebook och jag inte kan säga nått! Men nu är jag me, jäklar anacka! Tjejerna ska ha en liten lektion im på multimedian för mig "hur man som ny på facebook överlever", typ. Haha! Hanna har dessutom ansökt en massa vänner åt mig, hoppas att ni accepterar ^^
En ny livserfarenhet!

Saknar så fruktansvärt mycket!

Jag saknar min skatt!


Sommarjobb

Idag när jag kom hem från Johan så åkte jag och mamma upp till Långhans/ Lill Babs caffär, jag skö söka sommarjobb där! Mamma känner de som driver stället så vi får se, jag ska lämna in ansökan im. Och jäklar vad fint de har fått däe, dundermysigt!
Väntar på besked, hoppas, hoppas, det vore ju underbart om det fixade sig redan nu! ^^

Kärlek på min kropp

Åh vad jag vill tatuera mig! Men vad vet jag inte, nått som symboliserar den här tiden, nu när jag tar studenten och allt, jag är nöjd med mitt liv. Hm... Nått som symboliserar.
Jag skulle vilja skriva kärlek nån stans, men vart? Funderade på nacken men jag vet inte jag.

Jo, kärlek ska jag tatuera in, kanske i ljumsken? Jag vet inte vart! Haha. Dagens i-landsproblem! ^^

Jag får be Johan om råd, bästisen min, jag älskar dig mitt Hjärtegull :)


Jag vill bli brun, jag vill sola! En riktig blekfis är jag just nu! :p

Fredag hela veckan

Inspiration? Ja.....



Har inte mycket att berätta, tråkigt va?... Det blir jag som åker till Viksjöfors, Johan kommer inte till Järvsö. Tråkigt, det hade varit skönt att vara hemma över en helg men jag vill ju vara med Johan, den stora meningen med helgen :)

Ska lämna in naturloggorna nu snart, vi får se hur det går ^^
Jag har otur i spel så det känns bra! Hehe

Vååår!

VÅRVÄDER!!!!!!! Är jag inte lyckligast i världen, jo det är jag! Älskar våren, och jag är sjukt avundsjuk på min lillesyrra Josse som åkte med klassen idag till Harsa för att åka pulka! I det här fina vädret! Jag vill också!
Åh, vilket underbart humör! Är hemma typ halv fem, då ska jag vara ute ^^

Och igår träffade jag världens bästa vän och pojkvän: Johan <3
Han var hos Marie och Krille så jag åkte dit precis efter skolan, underbart!

Jag behöver verkligen alla D-vitaminer jag kan få nu, andra vitaminer med. Skulle gå till skolsyster idag och ta blodprover igad men det blev inte av, nått, om inte fler, fel är det på min kropp.

Jag vill ut i solen!

Utan dej finns här inget liv för mej

Jag saknar dej så jävla mycket Johan!
Jag kan inte leva utan dej!

Hope your dreams will all come true

Now some they do and some they don't
And some you just can't tell
And some they will and some they won't
With some it's just as well



Party inom en liten framtid...

Ja, då kanske det blir lite party inom en liten framtid, men har jag råd? Jag är jättesugen på en sommarfest nu! Som den i Sidskogen eller varför inte en varm sommarkväll på Tranan med vännerna. Jag längtar till studentveckan, hoppas att det blir kanonväder :D


16 mars

Idag har det inte hänt så mycket, inte för att vara mej iaf. Klev upp 07.30, käkade lite frulle och kollade på ointressant tv. drog fram symaskinen och började nåla på duken. Gick ut med hundarna, tog ut getterna för den dagliga motionen ^^
Mockade.
Jag satt mäst bara still ute mitt på gårdsplan och lyssnade på tystnaden, det är nog nått av det bästa som finns, jag älskar att se ut över kohagen och bergen.
Gick in efter nån timme och käkade lite nudlar samtidigt som jag kollade på Corps Bride. Började på att sy upp en klänning,...... mera tv. Renskrev historian. Jag har eldat (nu tänkte jag skriva eldat med ä, börjar bli trött) getterna var me för andra gången, när jag skulle aska ur pannan så skulle dom äta askan och Dolly ville strö ut allt på marken, inte skulle det få ligga kvar i lådan, inte.
Lasagne stod på dagens meny. Älskade Johan har jag pratat med ^^
Halv åtta hos mig och Familjen annorlunda har jag sett och nu sitter jag här!

När jag ringde och sjukanmälde mig i morse så hade redan sju personer från klassen sjukanmält sig! Vi är ju bara 13 pers tror jag, hehe, det är bra att man har koll på läget.

+

Sol + Smält snö = Vår
+
Fia + Johan = Evig kärlek
=
Ett underbart liv!
^^

Att vara sjuk har blivit en vana!

Jag blev hemma idag, mår inte alls bra. hade jättesvårt att sova, buhu.
Ska proppa i mig apelsiner idag, nu vill jag bli frisk! Jag har varit sjuk i en månad nu! En månad! Men jag har ju inte varit sängliggande hela tiden som tur är, men dumma jag, jag kan aldrig vila ordentligt. Alltid är det nått som måste göras, kroppen får aldrig vila. Hm..... ja, jag är en person som inte kan sitta still, hur sjuk jag än är. Suck....

Jag ska skriva klart historian, jag är klar med den men jag vill renskriva på datan.
Sy ska jag också göra, duken ska fixas och så har jag en del kläder som ska sys om/ lagas. Härligt att ha symaskinen hemma igen ^^
Det kanske kommer upp bilder på sakerna senare.
Men jag känner mig lite elak mot Johan som tar tillbaka den.

Dumma mensverk!

Varför kan det inte vara sol idag, när man är hemma. Nepp, det är målnigt, det är nog meningen att jag bara ska vara inne idag och ta det lungt. Men i morgon ska det bli sol sa vädergubben, men då är det skola.

Jag önskar att Johan vore här nu! Men han kommer nog hit i helgen! Lycka :D


Underbara vårväder!

Jag älskar när våren börjar smyga sig på! jag var ute hela eftermiddagen med hundarna, getterna, hästarna och kameran i högsta hugg! Man blir ju överlycklig av all D-vitamin från solen, kan behövas efter den feberfrossa som jag hade igår....
Äntligen vår! :D













(Ignorera Eldis kiss-fläck, hehe)

Pudelfrisyrer när dom är som bäst!

 

 


Fredagen den 13:e

Nu sitter jag på samhälle, har fortfarande inte bestämt mig om jag ska åka till Johan kl. 10.45 eller 14.45. Hm, det kutar åt 10.45, jag vill ju dit nu! ^^
Lektionen slutar om typ en timme, sen är den här skolveckan slut! Skönt med helg! jag längtar tills ikväll när det är Let's dance och Melodifestivalen i morgon, det är så mysigt att kolla på tv med Johan.
 Jag tror att jag hejar på Alcazar.
Hoppas att Uggla och Molly inte vinner! Jag är en såndär typisk svensk som säger att melodifestivalen är jättetråkigt och dåligt, ändå så kollar jag! Haha..... Ja ja

Usch! Johan skulle angla idag och så är det fredag.... Den 13:e! Han försökte att skrämma upp mig igår när vi pratade. Snyft! Ne, man ska inte tro på skrock, det kommer inte att hända nått peppar peppar ta i trä!

Kråkslott är min melodi!

För alla som älskar gamla hus med "lantlig" kännsla till gamla herrgårdar och andra små kråkslott, här kommer en fantastisk tidning! Jag hittade ett exemplar hemma, skulle inte kollat på köp&sälj sidorna, skulle verkligen inte! hehe...
ja är värkligen en gammeldags jarsebo ut i fingertopparna, tur att man har en pojkvän som delar intresset med gamla hus osv, men i måttlig mängd. Ibland tröttnar även han. Det fruktade och ökända smeknamnet jag får är...... MiniMonica!!!
Hjälp! Mohahaaa

Nä, skärpning!

Men jag älskar gamla, stora gårdar. Mitt framtida hem ska vara en stor GAMMAL gård med stall och lada m.m och ett enormt hus/kråkslott. Mmmmm härliga dagdrömmar!


Film på G

Nu har jag äntligen börjat med att rita bilder till filmen. Men suck vad många bilder det kommer behövas....
Pennan kommer att glöda! Mohahahaaaa......


Spara eller inte det är den stora frågan!

Hm, ska jag klippa luggen eller ska jag spara, jag har beslutsångest!!! Hihi


God Morgon!

Jaha, Nu ska jag strax åka ner till bussen, kort dag idag. Slutar kl. 13.00! Men jag kanske blir kvar och jobbar lite extra med projektarbetet, vill bli klar nu!

dagens dresscode. Tema: Enkelt :D


Ego to day? Yes I am!

Bilder på mej med studentmössan ^^









Snart!

Åååh! Igår fick jag hämta ut studentmössan på skolan och idag ska jag anmäla mej och Johan till balen! Gud va underbart, men seriöst nu börjar jag bli riktigt stressad! Det är bara tre månader kvar till studenten! Tre månader!!!
Sjukt.
Jag måste ladda upp en bild på mig med mössan! När jag kommer hem, senare ikväll.
Nu börjar sömnaden, eller ja om 10 minuter. Hoppas att jag blir klar med Johan's tröja idag.

Jag vill ha sommar!


Ångrar

Nu ångrar jag att ja inte köpte skjortan på Gina, typiskt!

Tisdag 11.57

Hm, jag vet inte var mina personuppgifter tog vägen på bloggen. Hittar dem inte i stilmallar, typiskt. Dagens i-lands problem! Haha. Nu är jag sjuk igen, säkerligen bara för att jag var ute och joggade igår. Trött är jag, men nu är det strax lunch och efter det arbetsmiljö och säkerhet i en timme, sen är dagen slut! ^^
Jag åker nog hem på engång, bil eller buss, sen blir det ridning och städning... Måste ju testa de nya sängkläderna!

Nu är det lunch! Ungspankaka! Mums....


Hela Sverige på en helg?

Oj vad det har hänt mycket i helgen! I fredags var vi (jag, Johan, pappa m.fl) till Valbo. Jag hittade ett supersnyggt tyg på IKEA, 1,75 meter för bara 85 kr!! Jag älskar IKEA. Så nu har jag invigt mitt presentkort som jag fick i julas ^^
Mamma ville ha U2's nya skiva så den följde med hem, jag köpte ett par leggins på gina med hög midja, ser ut som svart skinn. Först ville jag inte alls ha dom, men Johan övertalade mig och när jag provade dom upptäckte jag att min rumpa såg ut som Olivia Newton John's rumpa i Grease! Jag köpte dom ^^

Mitt i allt ringde en man från IKEA i Uppsala och ville att Johan skulle komma på anställningsintervju idag (måndag) kl 09.00!!! Men han skulle ringa tillbaka på söndagen och bekräfta, "IKEA-mannen" alltså.
Ringde han? Nej!.... Som två stora frågetecken pratade jag och plupp med mamma och hon bokade biljetterna kl 21.00 på söndag kväll, vare sig vi ville eller inte.
Men vilket sammanträffande, Lena, Fannys mamma är hemma hos oss och hon berättade att Fanny skulle på precis samma intervju som Johan, så jag ringde henne......

I morse ringde klockan 04.10. Kul. Bussen gick från Alfta 05.27. Vi var framme i Bollnäs 06.00, när vi skulle hämta ut biljetterna i e-atomaten så var den ur funktion! Panik? Tåget skulle gå om en 30 minuter, men det kom en tant och lagade allt. *Pust*
Vi åkte med sj Inter City, skönt med direkttåg när man är trött som en... jag vet inte vad.
Framme i Uppsala halv nio, Fanny och Pål väntade där på oss så vi åkte med dom ut till IKEA.
Medans Johan och Fanny var på intervju så gick jag runt i varuhuset. Hittade 2 bäddset och en sy-låda (sax, nålar, tråd, sprätt m.m) Lovely!
Efter det så åkte vi in till stan och åt lite mat. Upptåget gick 12.20, sen bytte vi till x-tåget i Gävle. Hemma 16.00 Äntligen!!!

Det känns som att jag har varit runt i hela Sverige idag.

Jag red ut en sväng på "Krut-Olle" (Eldis) sen fixades det fint i stallet.
Sen! Gav jag mig ut på en joggingtur! Ja, ni läste rätt! Det är ju måndagen med stort M. Jag börjar mitt "fantastiska liv" nu, dvs inget socker och andra giftiga saker och en joggingtur varje dag + ridning! Jag ska vara "fit for fight" till sommaren.
Ååååh vad jag älskar att vara peppad! Älskar!

Johan har lagt blonda slingor i mitt hår också! Nu känner jag mig liiite snyggare iaf ^^
funderar på att fota allt jag har köpt nu i helgen och lägga ut, vi får se hur det blir!

Don't worry, be happy

Mitt älskade IKEA tyg :D


Nya lakan som matchar väggen ^^

Orka

Jag har jättetråkigt! Johan kommer hit 20.20, det är ju en evighet kvar tills dess! Jag blir galen! Jag känner mig instängd....
Ridit har jag redan gjort och huset är städat, lagat stängsel i hästhagen, nu kommer ett as till lillasyster och säger att jag ska laga mat och elda (vart tog mitt liv vägen? När blev jag en självgående robbot som tjänar alla?), har jag inte redan gjort tillräckligt när jag städat hela huset både idag och igår.
Är det tacken man får för att man har tvättat allas kläder i och gjort fint!!!!!! Fan vad jag hatar att bo här!

Jag vill bara bort

Party?

Näe, nu måste jag göra nånting kul! Jag vill ut och festa, på Tranan. Vi börjar planera!


...

You are always on my mind

Katten Jansson är död...

Mamma hämtade mig nere vid vägen nu när jag kom med bussen, i bilen berättade hon att Katten Jansson hade dött! Dom hade hittar honom  ute på gården liggandes i snön, död. Vi vet inte alls vad som har hänt den stackarn men han hade mycket koskit över kroppen, men han låg långt bort från alla kor på gården, helt utsträckt, min fina lilla katt, min fina lilla Jansson :´(

Monday, monday

Första dagen på lovet, wohoo! Vad har man gjort?....
Vaknade upp med lite huvudverk men kryper man in i Johans varma famn så går det över, lovar. Klev upp kl. 12 (!?) De enda enstaka gångerna som jag kan sova länge så är det hos Johan. Eller ja, jag brukar vakna första omgången kl. 07.00 sen 09.00 osv. Det är skönt att ligga och dra sig ibland.

Hihi, vi satte fart på en liten lägereld mitt på gräsmattan och grillade korv, dagens lunch!


Kollade på Madagaskar två i lördags, jag tyckte att den var bättre än första.
I morgon kommer flickorna hit och hälsar på och sover över, det är kul när dom kommer hit, mina flickor.


RSS 2.0