Ego.

När man har tråkigt kan man ju fota lite egobilder :) Hihi

      


&

Det blev inget jobb på Bönor&Blad, en annan tjej med te-utbildning (?) Hade fått jobbet vilket man kan förstå. Jaha, nu då? Jag måste hitta ett jobb nu i november annars går det inte ihop. Va deppad jag blir av sånt här! Men det är bara att fortsätta försöka jag kan ju inte sitta i ett hörn och gråta.
Jag ska ha ett jobb! Allvaret börjar på tisdag när jag kommer tillbaka hit till Uppsala.

Just nu är jag ensammen. Jättetråkigt! Det är kaos i hela lägenheten och jag måste städa klart idag, för i morgon åker vi hem :)


Natti

Natti natt världen, nu ska vi sova ♥


Underbart

Gud va mycket fint man kan hitta här men Johan får inte kolla! :p


tigerbalsam.

Åh, jag fick skön massage av Johan, ryggmassage med olja och tigerbalsam. Mumma för en stel rygg. Johan är riktigt duktig på att massera :) Johan är världens bästa pojkvän, han är allt i ett ♥
Jag har även testat halloweenoutfiten, Känner mig lite avklädd men det är ju på liv och död. not. Jag försöker få Hanna att klä ut sig till Batman så att hon kan dra raggningsrepliken:
- Inte för att skryta, men det är faktist jag som är Batman.... (!)

Jag drack julmust för första gången i år, så gott! Det smakar jul :D

o.

 Jag måste ha ett jobb. Nu.


Sova.

Min kärle har köpt en till säng idag. Våran säng är nu 210×200 cm. Härligt men jag kommer fortfarande att ligga på hans sida. Nära mitt livs kärlek.


Bönor&Blad

Idag har jag provjobbat på Bönor&Blad! *Lycklig* hoppas att jag är bättre än de andra som ska prova :)

Café Cappuccino kan skita ner sig! Jävla typer.

 (♥)


Arg igen

Wihoo snart börjar matakuten på tv4 och jag blev bjuden på pizza av Johan (!!!) Ångest. Hade svårt att äta, har man gett sig fan på att man ska leva nyttigt så inbillar man sig att det gör ont i magen när man äter onyttigt. Men dagens i-landsproblem: Jag har aldrig varit riktigt förtjust i coca cola men nu när jag ska vara nyttig så är det jättegott! Hehe
Men har ni upptäckt att de stora (1,5 l) colaflaskorna är mycket godare, sötare än de små (33 cl) det är sant.

Idag lämnade jag in ett cv på ett café, senare på eftermiddagen ringde chefen och undrade om jag kunde komma och presentera mig, jag cyklade iväg. Han var jättekonstig, jag sa att jag hade erfarenhet men när han frågade om jag kunde göra latte sa jag nej för att alla kaffemaskiner på alla caféer är olika! Han tyckte att det var jättekonstigt och helt plötsligt trodde han att jag inte kunde göra nånting. Listan kan göras lång på allt konstigt han sa, men vi kom överens om att jag ska provjobba im mellan 08.30-15.00. Fan va arg jag var när jag gick därifrån... och efter det så skulle jag in på Katalin (kök och bar) för att lämna cv. De öppnar 16.00 och jag kom in kvart i, möttes av en äldre servitris:

(Jag) - Hej! (stort leende på läpparna)
(Servitris) - Vad gör du här vi har inte öppnat än! (irriterad)
(jag) - Jag är här för att lämna ett cv...
(Servitris) - Men jag tror inte att vi behöver nå mer folk just nu!
(jag) - Jasså, men jag har precis läst en annons i tidningen där det står att ni söker personal! (Tanke: Där fick du så du teg va!)
Lämnar cv...
(servitris) -Jaha, jag kan lämna det vidare till Katalin.

Jag Vänder på klacken och går arg som ett bi på denna otrevliga värld men det är så jävla skönt att ha rätt!

*

Fler och fler läser :)

m

Jag har blivit jätteduktig på att kliva upp tidigt, igen. Hurra för moi. Nu vill jag bara att klocken ska bli tio så att jag kan gå ner på stan och lämna cv på två nyupptäckta caféer :)
Johän borde ju komma hem runt den tiden också ♥
Vi åker hem tidigare på fredag (hem betyder Hälsingland) ska jobba med mommy i cateringköket och sova i sörby!!!! Jag får äntligen träffa mina älskade djur! Längtar som 17! :D




Funny

Nu börjar Parlamentet :D


Världens tråkigaste dag.

Fy vilken tråkig dag! Johan är i Hälsingland och kommer kanske (KANSKE!!!!) hem ikväll. Jag är så ensamen just nu och det finns ingenting att göra på söndagar, tråkiga söndagar. Mamma var hit en sväng med en massa blåbär och SaltåKvarn knäckebröd :D Det var evigheter sedan jag träffade mammi så det var kul!

Suck, när jag har tråkigt så blir jag extra pedantisk har jag lagt märke till... Men nu är det städat och fint överallt. Men jag har inte gått så långt att jag ställer alla livsmedel i bokstavsordning i skafferiet, men det kommer nog.. Jag kan vara lugn.
Gud va tråkigt jag har.
Men jag har sysselsatt mig med att pyssla idag, köpte Karlssons klister, jag har gjort svarta trianglar i papper :) Kul va? haha
Har man tråkigt kan man ju altid rita i paint.

 

(Första bilden inehåller en kanin, en stjärna, en piggelin och en massa pärlsocker. Ifall nån undrar.)



Lördag

Idag har jag vaknat, ätit frukost, städat, varit på stan, köpt ett halsband, köpt en tröja till nästa lördag, köpt svarta knästrumpor, lunchat med Fanny och Erika, varit på kortfilmsfestivalen, cyklat, snackat, spelat kort, lagat mat, färgat håret, duschat, kollat på tv, suttit vid datan, städat igen, diskat.....


Mina fina små.

Fy vad jag är nära till gråt, jag hatar pms. Saknar Dolly och Mynta nått så fruktansvärt mycket! Mina fina små hjärtan ♥





♥ ♥ ♥ ♥


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Om du bara visste hur fruktansvärt mycket du betyder för mig, du är min tvillingsjäl, mitt allt.
Jag älskar dig ♥






ljusare

Jag skulle vilja tona håret lite ljusare igen, vill ju vara fin när man sööker jobb :)


Så fort jag vågar, så fort jag har råd...


äkta vara

Jag blev så jävla förbannad (ursäkta svärdom, pmsbarn) när jag var in på Willys och skulle handla idag. Det är tillsatser i allt, precis allt. Allt utom mjölk från milko. Jag ska börja handla på citygross!
Klicka på bilden för mer info om den mat vi vill ha!






-en förbannad Fia.


Mango

Trött i kroppen, jag och Johan har tränat nu på morgonen, dushat och ätit frulle. Idag ska vi ner på stan, jag ska köpa Bo Kaspers nya skiva till mamma, vi ska även gå till Bad och kolla priser och tider för simning :) och vi ska  leta ett solarium.
Vad händer mer idag da? Idol.... ? Inte så mycket mer tror jag.
Det är extrapris på mango på Willy's 2st för 10:- Jag åt upp två igår så jag måste köpa fler idag. Hihi


Höst i Uppsala










23

GRATTIS MITT HJÄRTEGULL PÅ FÖDELSEDAGEN! DU ÄR MITT ALLT

Träning

Hej och hå!
Jag och Johan har sedan i måndags tränat och startat våra nyttiga liv. Dvs vi går ut och går i ca 1 timme varje morgon före frukost och sedan är det styrketräning. Vi kör den här övningen när ena personen ligger mellan benen på den andra, okej det där lät fel.... Jag ritar en bild.
 Personen som står upp "puttar" ut benen, antingen rakt ut eller åt sidan, personen som ligger ner ska ha raka ben och får inte nudda benen i golvet. Jättejobbigt för magen men jättekul! :D

Idag ska vi dra till IKEA och kolla på sängar. Wohoo. Har även planer för att kratta löv i trädgården :)


Hahahaha!

Det bästa med parlamentet är ja och nej! Haha Johan Glans! Hahahaa


Det är inte lätt när det är svårt.

Jag lider av beslutsångest. hihi



?

Igår gick vi förbi Sparrisgatan och Gräslöksgatan.



Ny design!

Jag har suttit typ halva natten och fixat, klar för tillfället men jag kommer säkert att ändra en del. Är det bara jag som älskar Milko's nya design. Märks det? Haha.
Jag och Johan har suttit och kollat på en massa tv4/svt bloopers på youtube, hihi.


SunDay

Det är världens finaste väder ute, fina söndag. Jag har redan många bollar i luften, vi hade världens största tvättberg som håller på att elimineras och jag håller på att baka grahamsbröd de ni. Okej, det var bara två saker, två bollar. Haha
Jag ska lura med Johan ut på en promenad i det fina vädret när tvätten och brödet är klart, om en evighet känns det som. Orka diska efter att jag bakat klart!


Johan sa precis att han ska vara Pocahontas på halloween...... eller Pumba.


..

Har kännt mig lite deppig nu på kvällen, att rita ut sina känslor hjälper.


Make up Store






HA!

VEM HADE RÄTT! VEM HADE RÄTT! DET HETER SVENSK FILMINDUSTRI SARA!!!!! HAHAHAHA :D



(Barndoms minnen, jag älskade den här melodin!)


kärlek

Den 19/10 är det 3 lyckliga år tillsammans ♥




Kul det va!










Läser ni?

Wihoo besöksrekord igår! Snart ikapp Kenza som Johan sa, haha!


Oseriösa bilder på mig och min bulle!

WARNING.












fix

Johan försöker skruva upp en hylla och jag försöker vika papper... Det ska bli "svarta trianglar" till den 31/10. Men det går inte så bra, jag har inte fått in tekninken riktigt än.


tisdag

Vilken händelserik dag det har varit! Möte på arbetsförmedlingen, jag har lämnat ut två CV:n :D Jag och Johan gick på promenad förbi röda korset och köpte en stol (!) Vi har gjort typ hundra pajer, hehe, tre skinkpajer och två kantarellpajer, mycket mat. Vi har även börjat möblera om i tv rummet, nu är det mer eller mindre kaos. Haha
Jag har kollat in nyckelviksskolans kurser. Jag ska söka in till textilprogrammet nästa höst. Från hemsidan:

Denna utbildning vänder sig till dig som vill tillägna dig de grundläggande kunskaperna i textilt konsthantverk och formgivning och/eller är intresserad av något av yrkena inredningsarkitekt, scenograf, kostymör (inom teater- och filmområdet), eller fritt konstnärskap.
Utbildningen ger en god grund för vidare studier...
Teckning, målning och skulptur är en väsentlig del av utbildningen och en förutsättning för färg- och formarbetet i de textila teknikerna. I ämnet textiltryck får du arbeta med kompositionsövningar och skissuppgifter, mönster och tryckta textila bilder.

Fan va kul!

Jag älskar min underbara fina pojkvän, du är bäst Johan!

Måndag

Peruken är införskaffad till halloween, om det nu stavas så,
 och ett par rosa strumpbyxor :D
Tänk va lättroad man kan vara. Jag och Johan hade jättekul med peruken. Haha!





   



To day

Ja min farmor har mängder av saker, så mycket att hon skulle kunna fylla ett slott. Nästan. Var dit en sväng idag och kom hem med lite saker som gamla leksaker från när vi var små, 3 st Jarsemattor, en fin gammal korg, virkningssaker. En nessesär (stavas det så?) och lite mer. jag och Johan har även fått hennes gamla gungstol som hon hade när hon var liten. Jag måste träna att gunga jag spänner mig som en tok och tror att jag ska ramla bakåt! Haha, det är inte lätt när det är svårt.
Vi hittate dessutom en jättefin gammal stol här hemma i häbret, säkert mammas. Hm.

Undrar om jag ska kolla på "Mammas pojkar" på tv4? Men risken finns väll att man skämmer ögonen ur sig!
"Inlåst" ska jag se iaf! :)


:)





Påhittiga jag

Nu vet jag vad jag ska klä ut mig till på halloween! Lady Gaga! Va kul med jättemycket smink och konstig outfit, haha!....... Eller så något enklare alternativ?! Hihi


Rycker vi till, reklamen avbryts för sport!

Wihoo! Om mindre än en timme börjar det.... Bonde söker fru :D


Kärlek stark som en diamant

Ja du Hjärtat om 13 dagar har vi varit tillsammans i 3 år. Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går, tiden går så fort när jag är med dig. Vi har så kul ihop! Jag längtar tills jag får föda vårat kärleksbarn.
Det kommer alltid att vara vi två, du är det bästa jag vet ♥





Snö

Ja så kom den efterlängtade snön, eller så inte! Varför kan det inte vara mysig höst ett tag till, med alla fina färger. Inte en massa blött kladd! Men jag längtar tills julstämningen smyger på men det är ju bara 6:e oktober, hallå! Jag vägrar gå ut i morgon! :(




Amber

Jag är så avundsjuk på Amber Rose, hon har så vackra läppar!


Kent

Kent släpper nytt album snart :) "Röd" heter albumet.



Töntarna!


Rosa tanke

Sara jag köpte också ett :)


Home

Äntligen hemma i Järvsö igen, men jag vill tillbaka till Uppsala. Jag har fått tips om en del krogar = jobb :D
Vill söka jobb nu! Så att det kan börja rulla in lite stålar. Maha!

Men nu blir jag här en vecka! Veckans planer är: ???????




Nepp, nu ska jag dra min pojkvän till sängen ;)
Natti


Planer 20091004

  • Tvätta
  • Följa Sara till tåget
  • Kanske söka jobb på en restaurang
  • Ringa viktiga samtal
  • Städa lägenheten
  • Kvalitetstid ♥


vitt

Nytt i garderoben! Åven fast jag inte ska lägga pengar på kläder nu så behövs det lite ljusglimtar regniga dagar.





Rosa lördag

Jag hittar inte mitt Rosa band! Men då får jag väll köpa ett nytt :)
 Men det köptes för två år sedan inte undra på att det är borta :p. Inatt drömde jag att jag kände en stor knöl i bröstet, som en broskplatta med ca 4 cm i diameter och 5 mm tjock, som "åkte omkring" och jag fick försöka hålla fast den så att jag kunde åka till sjukhuset innan den vandrar vidare.... Hämska dröm!


Bara för att....

JAG ÄR KUNG PÅ KORTSPEL!
:D


porr

Minns ni mandarinporren, esteter?




Du är mitt allt ♥





now

Nu blir det bakning och städning :)


Uggs för andra gången

Inget illa om er vänner, men uggs passar inte på mig. De är säkert sköna på vintern. Men jag förknippar uggs med typ Dessie, säger sig själv ;) Jag pratar inte skit i vanliga fall! Hehe


Schema

Två oseriösa Uppsalabor planerar morgondagen...

- Först ska jag på arbetsförmedlingen sedan ska jag kasta lite lasso...
-
kittla pälsängrarna under fötterna och rasta flugorna!
- Piska grisstjärt på eftermiddagen.... och busa med bananerna.
- Kasta dartpil....
- Sedan har jag en kvällskurs i kattspråk!
- Till middag blir det skalbaggsfilé och hummertå. Mums!



13:19

Va skönt det ska bli att komma hem till lägenheten igen! Behöver lite lugn och ro känner jag. Bussen går 16.15 från Jarse och Johan hoppar på i bollnäs. Det ska bli mysigt att åka buss, jag ska diskutera med Johan om vi ska gå lite kurser i eget företagande, de ni ;)
Sara kommer och hälsar på i helgen också! Wohoo! i morgon är det möte på arbetsförmedlingen och Sara kommer + att jag kanske ska träffa en kvinna angående jobb. Och på måndag kommer mamma ner och sover över, hon ska till england på matkurs. Jag hade tänkt åka till Jarse redan på måndag men mamma vill inte sova själv i lägenheten om Johan blir kvar! Hahaha
Men jag ska vara djurvakt hemma för sanna ska också iväg åt nått håll.

Fram och tillbaka!

Nästa gång jag har råd med nånting så ska jag införskaffa denna bok!
(Vill ha, vill ha) :D


En tanke

Men är det bara jag som tycker att uggs ser lite skabbigt ut, skabbigt kanske inte är rätt ord. Men jag tycker att det ser ut som om man går runt i tofflor.
Det var bara en tanke, ta inte illa upp.

RSS 2.0