Löve it!

Jag älskar vintage! Om jag någonsin skaffar en personlig stil så ska den vara vintage!
Tapeter?!


news.




Beskriver min kärlek, in music

Den här låten beskriver min kärlek till Johan i minsta detalj! Fy vad jag är nära till gråt.... Lyssna på texten.

Tell me how I'm supposed to breathe with no air
Can't live can't breathe with no air
It's how I feel whenever you aint there
Theres no air no air



Cause my world revolves around you.


arbetsdag 26/9

Det var jättekul att jobba på Caffären igår, lagom med folk hela tiden. Kom hem klockan 18, jäklar viklen skillnad det har blivit på gården. Allt sly och busk har ju åkt på kasan :D Det blev riktigt bra!
det var 21 personer som var här och jobbade. Mamma hade hittat ett hästmyrsbo under nedersta trappsteget på gammelstugan, hon hade lyckats samla alla i en hink och brännt upp dem. Rishögen blev tillslut ca 3 meter hög! Det ni. På kvällen blev det middag för alla, oxfilé med potatisgratäng och rödvinssås + olika sallader. Mums!
















Sörby!

Nu är jag hemma i Jarse! Han inte mer än att kliva av tåget så ringde Sara, från Lill-Babs Caffär, och undrade om jag ville jobba i morgon. Det var väll meningen att jag skulle jobba hemma på gården i morgon men jag väljer jobb efter pengar ;)
Men jag kommer ju hem strax efter 18. Börjar runt 11. Funderar på om jag ska erbjuda mig att jobba mera nu när jag ändå är hemma?
Men nu börjar idol om 10 minuter och efter det är det Skavlan och sedan Heroes :D Mysig filmkväll!
min häst var galen idag när jag skulle träna hans psyke.... Han avgudar lina och jag höll på att flyga i backen, eller ja det var hans plan om han inte fick som han ville.
Det är kul med djur som kan tänka.


coco

Den här filmen vill jag se på bio. Ännu mera inspiration! :D


...

Lite inspiration!


Du håller mig vid liv

Jag behöver inspiration, allt är bara tomt. Ingen fantasi.

I morgon drar jag och Johan hem till Hälsingland, det ska bli skönt att komma hem några dagar. Då ska jag ut och rida på min häst (Eldis inte Johan ;p) Vad ska man göra mera da? Mitt liv är inte så händelserikt för tillfället. Fy vad tråkigt. Jag har iaf städat hela lägenheten idag, så nu är det skinande rent. Jag blir bara mer och mer pedantisk (stavas det så?) Dränkte in hela toan i ytdesinfektion, min bästa vän!

Jag vill genomgå en förandring, alltså ingen operation eller nått sånt, jag tycker själv bara att jag är jättetråkig. Men jag vet inte hur!?
Jag tänker alldeles för mycket...

Hösten börjar ju komma iaf.... Skrev jag inte det i ett tidigare inlägg?...... Men jag är ute på tok för lite nu, jag som i stort sätt bodde ute förr. Jag vill bo hemma men jag trivs jättebra här också.

Nu börjar Heroes! Det börjar ju bli riktigt spännande nu! Synd att jag missade många tidigare avsnitt!
 Nu måste jag kolla......
Nu är det reklam! Vart var jag? Åh! Bonde söker fru börjar den 7 oktober. Underbart!
Och det är punktering på min cykel igen! Jag som tänkte möta upp Johan vid tåget 00.11. Vet inte om juag törs gå ner. Jag är lite feg för stora mörka städer och allt som hör till. Och Johans mobil, sim-kortet, har gått sönder så jag kan inte nå honom, minns inte om jag sa att jag skulle möta honom eller inte!

Nu börjar Heroes igen.....
Och nu hejjar jag på Sayler! Varför samlar Nathan/Företaget in alla?

MEN FY VAD HÄMSKT HEROES SLUTADE!

Nepp, nu ska jag säga någonting vettigt!:

Jag älskar dig johan och det kommer alltid att vara du och jag. Din kärlek är min livskraft, Du håller mig vid liv ♥


Dagens

Dagens raggningsreplik:

- Jag vill inte skryta, men det är faktist jag som är Batman....


(Tips till killar)


tillbaka till samtiden

Ja då sitter man här igen, jag känner mig så ensamen. Johan är hemma om ca 1 timme. Undrar om jag ska cykla ner och möta honom vid tåget? Men det är en obehaglig känsla av att vara ute sent på kvällen i en stor stad. Men kära Fålhagen är ett lungt ställe. Jag får cykla fort ända fram till perongen :)
Pratade med Sofia tidigare, hon ska kanske hit till Uppsala i morgon och uträtta lite ärenden. Hoppas att vi kan träffas och ta en fika :D
Tydligen ska det bli en kräftskiva där hemma, jag vill åka! Vi får se om plånboken tillåter det.

Men jag åker hem nästa fredag iaf, det ska bli skönt att komma hem några dagar.

Jag funderar så mycket, funderar på livet. Vad som komma skall.
Jag undrar hur mitt liv ser ut om 5 år.... Förhopningsvis har jag och Johan flyttat hemmåt, till en gård. Kanske har man en bulle i ugnen...
Härliga tankar ♥



Träning

Vad ska jag hitta på nu da??? Muffinsarna och vaniljbullarna är klara, det är bara en stol kvar att klä och det tar inte lång tid... Jag funderar starkt på att dra på mig träningskläderna. Det kryper i benen! Men vart ska man springa... till IKEA kanske, runt hela stan? Jag vill bara vara ute och röra på mig! Ja vi får väll se om jag hittar runt ;)
Sen då? Idol börjar ju inte förrän tre timmar. Jag kommer säkert att sitta framför datan igen, funderar på att skapa en ny design.



Jag älskar den här bilden ♥


Är du deppig?

Har du en deppig dag? Se den här filmen, det hjälper :D


Brev till Sasha

Ja Sara, det är ett litet café med jättemycket av det söta ^^, men enligt chefen: Många kunder. Jag vet inte jag, det har sett lungt ut när jag varit där. 2 ggr! Kanske är jag van vi högre tempo och större folkmängder :p
Johan letar jobb och har fortfarande travet i gävle och bollnäs som han jobbar på :)
Mja, jag har gått runt och fotat lite nu :D

Bilder ↓↓↓



Jag fick en mugg med fat av kärleken idag som matchar våran soffa och kökstolar (det är vi som har målat om och klätt om :D)



Köket i lite olika vinklar...




Min söta groda ^^




Vad säger man... Är det här de magiska händer ;)






Och Johan sitter och målar :D


Onsdag

Nu Sara är svenska språket installerat! :D

Allt flyter på här i Uppsala, idag blir det flera jobbsökningar eftersom jag inte ska provjobbaförst om en vecka på cafét. Jag vill ha ett jobb nu. Har så svårt att sitta still, igårkväll var jag kreaativ! Jag kokade äppelsaft och bakade tigerkaka! Idag ska jag nog göra nånting mer... men vad. Kökstolarna ska målas och kläs om...

Hösten börjar komma på riktigt nu, det är mulet ute och en massa gula löv yr omkring i vinden. Jo visst är det lite mysigt med hösten trots allt, mysigt att gå långa promenader. Men det skulle vara hemma i Sörby med mina djur :)
Nepp, nu ska vi nog hitta på nånting. Nagelknippsaren gick ju sönder! Dagens i-landsproblem. Haha

Jag vill möblera om här inne i vardagsrummet.....
Totte var här i helgen och hälsade på med Josse, äntligen ett djur att fnuffa på :)


Uppsala

Nu bor jag och Johan i Uppsala!
Windows har installerats p[ engelska, det finns inte alla svenka bokst'ver! Suck :(
Men vi lever, trivs j'ttebra och s;ker jobb f;r fulla muggar! :D
Nu ska vi ner p[ stan en sv'ng!

RSS 2.0